HomeProjectenJan van Dam kiest opnieuw voor Faymonville!

Jan van Dam kiest opnieuw voor Faymonville!

Een industriële verhuizing, levering uit de fabriek of tijdelijke opslag. Wat de reden ook is om een machine te transporteren, u wilt er zeker van zijn dat dit met de grootst mogelijke zorg gebeurt. Jan van Dam Machine Transport heeft ruim 30 jaar ervaring met machinetransport.

Het innovatieve bedrijf uit Oudewater gaat daarbij complexe projecten niet uit de weg en houdt van een uitdaging! Die mentaliteit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer klanten de weg naar Jan van Dam weten te vinden! Om verdere groei te kunnen realiseren investeert Jan van Dam bij Faymonville importeur Hertoghs in deze schitterende 4-assige Faymonville MultiMAX semi-dieplader!

Deze semi staat op 4 luchtgeveerde assen, waarvan de achterste twee assen naloop gestuurd zijn. Op de assen zijn stalen velgen met 205/65 R17.5 banden gemonteerd, waarmee het nuttig laadvermogen van de oplegger op bijna 42 ton komt.

Deze content is alleen beschikbaar nadat je cookies hebt geaccepteerd.

De MultiMAX semi is door Hertoghs Carrosserieën voorzien van een Netcap schuifhuif. Deze schuifhuif kan in een handomdraai tot een compact pakket ingeschoven worden. Hierdoor bespaart men veel tijd tijdens het laad- en losproces en doordat er geen carrosseriedelen blijven staan is er veel bewegingsvrijheid mogelijk! De carrosserie is zonder veel kracht te bedienen en is aan de achterzijde voorzien van een rolzeil met veren.

Hertoghs dankt Jan van Dam voor dit prachtige project en wenst hen veel gemak van deze fraaie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring