HomeProjectenHertoghs schuifzeiloplegger voor Verstegen Spices & Sauces!

Hertoghs schuifzeiloplegger voor Verstegen Spices & Sauces!

Verstegen Spices & Sauces is een actief familiebedrijf binnen alle segmenten van de foodbranche: industrie, foodservice, ambacht, retail en consument. Sinds de oprichting in 1886 is het uitgegroeid tot een belangrijke speler in de food industry.

Kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers in de bedrijfsfilosofie van Verstegen en wellicht ook de één van de belangrijkste redenen waarom ze vandaag de dag zo succesvol zijn. Kwaliteit die geoptimaliseerd en bewaakt wordt in ieder aspect van de bedrijfsvoering; dus ook in transport!

Verstegen breidt haar wagenpark opnieuw uit. Ditmaal wordt er een schuifzeiloplegger aan de vloot toegevoegd. Het 3-assig star Hertoghs opleggerchassis is robuust uitgevoerd en is met een KTL behandeling goed gewapend tegen corrosie.

Op het chassis staat een stevige schuifzeilcarrosserie met stalen achterkader waarin inliggende achterdeuren met dubbele opbouwsluitingen zijn voorzien voor extra stevigheid. In de laadruimte is een hardhouten omega laadvloer voorzien.
Hertoghs Carrosserieën dankt Verstegen andermaal voor de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring