HomeProjectenJonker & Schut breidt wagenpark uit!

Jonker & Schut breidt wagenpark uit!

Bij Jonker & Schut kunt u terecht voor een totaalpakket: productie, opslag en transport in één keer geregeld bij een betrouwbare partner. Jonker & Schut beschikt over een transportafdeling met een eigen wagenpark, herkenbaar aan de rood-wit-blauwe kleuren. Ze verzorgen zowel distributievervoer, huifvervoer, containervervoer als bulktransport.

Jonker & Schut investeert in haar vloot met de aanschaf van 3 opleggers en kiest daarbij voor de kwaliteit van Groenewegen opleggerchassis. De lichtgewicht gesloten carrosserieën mocht Hertoghs in opdracht van Jumbo Groenewegen verzorgen.
De carrosserie is geheel volgens de wensen van Jonker & Schut gebouwd gebruikmakend van de lichtgewicht Carbofont panelen. De carrosserie is aan de achterzijde uitgerust met een set inliggende achterdeuren. Tot slot is de carrosserie voorzien van custom spuitwerk in de schitterende Jonker & Schut huisstijl.

Hertoghs Carrosserieën dankt Jumbo Groenewegen andermaal voor de fijne samenwerking en wenst Jonker & Schut veel gemak van deze prachtige nieuwe opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring