HomeProjectenChereau koeler gaat vloot Frigo Group versterken!

Chereau koeler gaat vloot Frigo Group versterken!

Al sinds 1973 is de Frigo Group dé logistiek dienstverlener in diepvries. Ze verzorgen de opslag en het transport van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen. Patat frites, vis, vlees, groenten, fruit, ijs en brood zijn bij Frigo Group in vertrouwde handen.

Frigo Group investeert met regelmaat in haar wagenpark. Opnieuw kiest Frigo Group voor het Franse kwaliteitsmerk Chereau met de aanschaf van deze koel/vriesoplegger bij Hertoghs Carrosserieën!

De oplegger staat op een Tridec gestuurd frigochassis met verhoogde ingewerkte nekconstructie en 3 luchtgeveerde, schijfgeremde SAF assen met Michelin banden, waarvan de voorste is voorzien van een asliftsysteem.

De zelfdragende carrosserie is uitgevoerd als mutlitemp, met een uitneembaar tussenschot, diverse ladingvastzetsystemen en een Marothaan laadvloer met anti-slip laag. Tegen het kopschot hangt het nieuwe type koelmachine van Carrier, de Vector HE19 in Multitemp uitvoering. Achterin de laadruimte hangt een separate verdamper.


De opleggers zijn tevens voorzien van een grote palletwagenkist en een onderschuivende laadklep met een hefvermogen van 2 ton.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring