HomeProjecten3 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Vd Heijden Transport!

3 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Vd Heijden Transport!

De logistiek dienstverlener uit Hapert heeft als motto "Simply the best" en laat dit in ieder facet van haar dienstverlening tot uiting komen; ook in hun wagenpark. Van der Heijden Transport & Logistiek kiest dan ook opnieuw voor Hertoghs Carrosserieën bij de aanschaf van drie 2-assige schuifzeilopleggers.

De opleggers staan op een Tridec gestuurd gegalvaniseerd stalen chassis met SAF assen op 385/65 R22.5 banden.

Op het chassisraam is een laadvloer gemonteerd uit hardhouten vloerdelen ondersteund door gegalvaniseerd stalen omega profielen. Op diverse posities zijn er in de breedte railen aangebracht verzonken in de laadvloer. Op het chassis staat een TÜV gecertificeerde schuifzeilcarrosserie, voorzien van stalen rongen, aluminium latten, een plywood kopschot en een stalen schuifdakconstructie met een wit dakzeil.

Aan de achterzijde van het chassis hangt een achtersluitende Dhollandia laadklep met een hefvermogen van 2t welke stroom krijgen van een set accu's gemonteerd in een kist tegen het chassis. Tevens is er aan de achterzijde een constructie aangebracht voor een meeneemheftruck.

Hertoghs Carrosserieën wenst Van der Heijden vele volle en veilige kilometers toe met deze schitterende nieuwe opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring