HomeProjecten11 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Rabelink!

11 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Rabelink!

De breed georiënteerde logistiek dienstverlener Rabelink Logistics, gevestigd in Wehl, neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor haar rekening! De vrachtwagens rijden dagelijks door de Benelux en Duitsland, terwijl ook zendingen naar (en vanuit) de overige landen in Europa dagelijks of wekelijks worden verzorgd.

Rabelink Logistics, investeert andermaal in haar moderne vloot en neemt nu 11 Hertoghs schuifzeiltrailers in gebruik! 7 Van deze schuifzeilopleggers hebben een koppelingshoogte van 1.020 mm. waardoor er een hoogte van maar liefst 2.900 mm ontstaat. Een mooi compromis tussen een normaal opleggerchassis en een mega chassis en perfect afgestemd op de transport behoefte van Rabelink.

De schuifzeilopleggers zijn verder voorzien van een Tüv gecertificeerde carrosserie, een hardhouten laadvloer ondersteund door staal verzinkte omega profielen en in het zijrandprofiel over de gehele lengte een flink aantal rongpotten. Hierin kan de door Hertoghs vervaardigde 2e en 3e laadvloer worden opgebouwd, welke bestaat uit verticale stalen rongen (gegalvaniseerd voor de beste anti-roest behandeling) met lichtgewicht aluminium dwarsdragers.

Aan de achterzijde is een stalen constructie aangebracht voor vervoer van de meeneemheftruck compleet met een stopcontact t.b.v. de verlichting.
Van de 11 opleggers zijn er 7 in de Rabelink huisstijl afgeleverd en 4 in de kleuren van de opdrachtgever!

Hertoghs Carrosserieën dankt Rabelink Logistics andermaal voor het gestelde vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring