HomeProjectenGVT neemt 3 plywood combinaties in gebruik!

GVT neemt 3 plywood combinaties in gebruik!

Gebroeders Versteijnen Transport is in 1957 opgericht en maakte in de afgelopen decennia tal van ontwikkelingen door. Vooral de jaren tachtig en negentig brachten vergaande professionalisering. GVT groeide onder de huidige generatie uit tot een allround logistiek dienstverlener met een multimodaal en duurzaam karakter. Inmiddels heeft GVT altijd een passend en betrouwbaar antwoord op een breed scala aan (complexe) vraagstukken op het gebied van transport en logistiek.

GVT Transport & Logistics is o.a. specialist op het gebied van distributie over de weg in de Benelux. Met een uitgebreid en modern wagenpark van ruim 375 trucks zijn ze dagelijks onderweg. Zowel deelzendingen als volle trucks worden binnen 24 uur in Nederland, België en Luxemburg afgeleverd.

Ter uitbreiding van het imposante wagenpark investeert men bij Hertoghs Carrosserieën in 3 plywood carrosseriecombinaties, welke Hertoghs mocht opbouwen op aangeleverde DAF motorwagenchassis.
De combi’s zijn in nauwe samenspraak met de klant gespecificeerd en luxe uitgerust met laadkleppen, ladingvastzetsystemen etc. etc. Tot slot zijn de combinaties voorzien van een spetterende reclame in de GVT huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën bedankt GVT voor het gestelde vertrouwen en de mooie opdracht en wenst haar vele volle en veilige km’s toe met deze schitterende combinaties!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring