HomeProjecten4-assige MAX Trailer semi voor Luinstra

4-assige MAX Trailer semi voor Luinstra

Luinstra opereert sinds 1984 in het watermanagement. Door de jaren heen is er zeer veel veranderd qua werkmethodes, capaciteit en diversiteit. De strategie is echter al die tijd onveranderd gebleven. Door middel van het inzetten van innovatieve werkmethodes en constante vernieuwing wordt maatwerk geleverd. Deze strategie heeft Luinstra gemaakt tot het bedrijf zoals we dat hedendaags kennen. Deze succesformule zal ook de toekomstige jaren de strategie van het bedrijf zijn.

Om het brede dienstenpakket goed en flexibel uit te kunnen voeren beschikt Luinstra over veel zwaar en specifiek materieel. Om dit materieel op locatie te krijgen investeert Luinstra nu bij MAX Trailer importeur Hertoghs Carrosserieën in deze fraaie 4-assige MAX 100 semi-dieplader!
Deze semi heeft een laadvloerlengte van 9.300 mm. te verlengen met 6.100 mm. De zwanenhalslengte bedraagt 4.200 mm. De oplegger heeft een nuttig laadvermogen van 42T (46 T met ontheffing) en is uitgerust met een keur aan opties om de oplegger aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van Luinstra.

Hertoghs dankt Luinstra voor haar vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze fraaie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring