HomeProjecten2 Schuifzeilopleggers voor Kop Logistics Roosendaal!

2 Schuifzeilopleggers voor Kop Logistics Roosendaal!

Fa Kop & Zn B.V., gevestigd op industrieterrein Borchwerf te Roosendaal is reeds sinds 1955 actief in de transportbranche. Zij richten zich voornamelijk op distributie in de Benelux en internationaal transport naar Frankrijk (regio Parijs). Voor het uitvoeren van deze diensten beschikt Kop over een uitgebreid modern wagenpark, bestaande uit o.a. schuifzeil-, plywood gesloten- en koelopleggers en diverse bakwagens.

Kop investeert nu bij Hertoghs Carrosserieën in twee 3-assige opleggers voorzien van een TÜV gecertificeerde schuifzeilcarrosserie. Het chassis is uitgerust met 3 starre luchtgeveerde BPW assen met een laadvermogen per as van 9 ton.
De carrosserie is voorzien van een stalen kopschot uit damwandprofiel en aan de achterzijde een set containerachterdeuren. De laadvloer bestaat uit watervast verlijmde multiplex vloerplaten met een geruwde toplaag.

Tot slot zijn deze multifunctionele alleskunners voorzien van de Kop bedrijfsreclame! Hertoghs Carrosserieën wenst Kop vele volle en veilige kilometers toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring