HomeProjectenDubbel uitschuifbare Faymonville TeleMAX voor De Groen!

Dubbel uitschuifbare Faymonville TeleMAX voor De Groen!

Bent u op zoek bent naar een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van grote, zware, lange of brede vracht? Dan bent u bij De Groen Transport aan het juiste adres. Zij verzorgen al ruim een eeuw het transport van zwaar materieel, waarbij het vervoer van landbouwmachines hun specialiteit is.

Om dit uitdagende werk in goede banen te leiden beschikt De Groen over een uitgebreid wagenpark voornamelijk bestaande uit trekkers, semi-diepladers, diepladers en plateauopleggers. De Groen investeert nu in dit wagenpark met de aanschaf van een fraaie nieuwe Scania trekker met daarachter deze Faymonville TeleMAX plateauoplegger bij importeur Hertoghs Carrosserieën!
Het betreft een 4-assige luchtgeveerde oplegger, waarvan de achterste twee assen naloop gestuurd zijn uitgevoerd. De oplegger staat op 235/75 R17,5 banden in dubbellucht montage. Met een totaalgewicht van 54t. en een eigen gewicht van slechts 10,8t. heeft deze oplegger een nuttig laadvermogen van 43,2t. (technisch met ontheffing 47,2t.).

De laadvloerlengte bedraagt 13.500 mm. inclusief tussentafel en is met 6.900 mm. te verlengen tot max. 20.400 mm. Naast de centrale chassiskoker is de laadvloer ingelegd met hardhouten vloerdelen en zijn er op diverse plaatsen verzonken in de laadvloer twistlockplaten, dwarsgeplaatste rongstraten bindogen en rongkokers aangebracht!

Het chassis is met zorg bij Faymonville in-house geconserveerd. Na het stralen wordt het chassis heet-veredeld met een Zink-Alu legering en geschoopeerd. Vervolgens wordt het chassis afgespoten met een componentenlak in kleur. 

Hertoghs Carrosserieën dankt De Groen Transport wederom voor het vertrouwen en wenst haar vele veilige en succesvolle transporten toe met deze fraaie nieuwe tele trailer!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring