HomeProjecten2 Hertoghs motorwagencarrosserieën voor Verbrugge!

2 Hertoghs motorwagencarrosserieën voor Verbrugge!

Verbrugge Internationale Wegtransporten is een logistieke dienstverlener met activiteiten over de weg en met duurzame intermodale oplossingen. Uiteraard breiden ze deze dienstverlening op verzoek van de opdrachtgever uit met opslag, overslag en tal van andere logistieke diensten.
Het werkgebied van Verbrugge is Europa. Hier zijn ze dagelijks actief met een vloot die bestaat uit circa 500 trucks en 1.000 trailers.

Op bepaalde trajecten zet Verbrugge Eco-combi’s (LZV’s) in. Met deze extra lange combinaties wordt een significante bijdrage geleverd aan CO2 reductie. In dit deel van de imposante vloot investeert Verbrugge door de aanschaf van 2 MAN motorwagenchassis met Hertoghs schuifzeilopbouw en koppelingsconstructie geschikt voor gebruik als voorste LZV voertuig.

De laadbakken staan op een robuust en laag frame uit lasergesneden staaldelen. Boven de achterwielen zijn staalplaten voorzien voor maximale inwendige hoogte. De frames zijn compleet gegalvaniseerd voor een onovertroffen behandeling tegen roestvorming. Op de frames is een hardhouten vloer aangebracht, ondersteund door stalen omega profielen.

Op het frame een schuifzeilcarrosserie voorzien van vlakke harmonica achterdeuren, plywood kopschot en schuifdakconstructie. Aan de achterzijde is het chassis aangepast en voorzien van een koppelingsconstructie en draaibare bumper / lichtbak.

Hertoghs Carrosserieën dankt Verbrugge Int. Wegtransporten voor de fijne samenwerking en het gestelde vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring