HomeProjectenFaymonville MegaMAX dieplader voor STE!

Faymonville MegaMAX dieplader voor STE!

STE (voorheen Schouten Transport) is dè specialist op het gebied van zwaar transport. Opgericht in 1999, heeft het bedrijf inmiddels een jarenlange ervaring in het complete vervoerstraject van zwaar- en exceptioneel transport.
Denk bijvoorbeeld aan transport van prefab betondelen, weegbruggen en transformatorstations. Maar uiteraard ook het transport van grote kisten, silo’s, verrijdbare grond- en agrarische machines, constructies, staal, hout, enzovoorts.

STE investeert nu in haar moderne en diverse wagenpark met de aanschaf van deze Faymonville MegaMAX dieplader!

De zwanenhals is uitgevoerd met buitenliggende chassisdragers ter optimalisatie van de laadvloerlengte en is hydraulisch hef-, daal- en afkoppelbaar. Het ca. 7.5 meter lange diepbed is eveneens met buitenliggende dragers uitgevoerd en uitschuifbaar met 5 meter. Een set 4 meter lange verlengkokers met kamkoppeling zijn bijgeleverd, voor een nog bredere inzetbaarheid.
De dieplader is uitgerust met een asstel met hydraulisch gestuurde en hydraulisch geveerde pendelassen en een ruime gieksleuf.


Hertoghs Carrosserieën dankt STE voor het gestelde vertrouwen en wenst haar vele volle vrachten toe met deze krachtpatser!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring