HomeProjectenW.M. van den Bos investeert in een Faymonville MegaMAX!

W.M. van den Bos investeert in een Faymonville MegaMAX!

Aan W.M. van den Bos uit Rotterdam mocht Faymonville verdeler Hertoghs Carrosserieën deze prachtige, tot in detail op de specifieke wensen van Bos Transport afgestemde, Faymonville dieplader leveren.

Deze 2-assige dieplader uit de MegaMAX productlijn staat op hydro-mechanisch gestuurde pendelassen met een totale aslast van 24T. De zwanenhals met buitenliggende chassisdragers is hydraulisch hef-, daal- en afkoppelbaar.
Het diepbed is uitgevoerd als uitschuifbare ketelbrug met een totale lengte in uitgeschoven toestand van 12 m. Dit diepbed is gemakkelijk te verlengen middels 2 sets bijgeleverde verlengkokers voorzien van kamkoppeling en elektrische- en hydraulische aansluitingen.

De gehele staalconstructie is volgens het Faymonville 6K principe geconserveerd voor een ultieme bescherming tegen corrosie. Verder is de dieplader voorzien van een keur aan opties teneinde de oplegger naadloos te laten aansluiten op de behoefte van de klant.

Hertoghs Carrosserieën dankt Van den Bos voor het gestelde vertrouwen en wenst ze veel volle en veilige kilometers toe met deze prachtige oplegger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring