HomeProjectenChereau carrosserie voor Klasse Kaas de Groot!

Chereau carrosserie voor Klasse Kaas de Groot!

Klasse Kaas de Groot is een vernieuwend, flexibel en klantgericht familiebedrijf dat drie generaties geleden is opgericht. Ze leveren kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder de eigen merken maar ook als private label. Van supermarkt, horeca, kaasspeciaalzaak en groothandel.
Niets is zo belangrijk als het waarborgen van de kwaliteit van de kostbare producten, daarom staan voedselveiligheid en gezondheid centraal in het kwaliteitsbeleid van Klasse Kaas de Groot. Ook als het gaat om aanschaf van transportmiddelen speelt het kwaliteitsaspect een grote rol. Voor de aanschaf van een nieuwe carrosserie viel de keuze dan ook andermaal op Chereau, de Franse fabrikant van kwalitatief hoogwaardige koelcarrosserieën.

Met goede isolerende eigenschappen een krachtige Carrier koelunit is het klimaat in de laadruimte eenvoudig en nauwkeurig te beheersen. Met een gladde afwerking en een eenvoudig te reinigen aluminium laadvloer voldoet deze laadruimte aan de strenge eisen die onze klanten in de foodbranche hieraan stellen!

Hertoghs Carrosserieën dankt Klasse Kaas de Groot wederom voor haar vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring