HomeProjectenNestaan Holland investeert in 2 maatwerkopleggers!

Nestaan Holland investeert in 2 maatwerkopleggers!

Nestaan Holland is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van polyurethaan hardschuim blokken en tweecomponenten systemen. Met deze hoogwaardige polyurethaan producten kunt u isoleren, modelleren, gieten, sprayen, injecteren of lijmen. Naast standaard producten ontwikkelen zij ook maatwerk oplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen.

In de huidige tijd zijn ‘just in time’ leveranties bijzonder belangrijk. Nestaan Holland beschikt hiertoe over een eigen logistieke afdeling en wagenpark. Nestaan investeert in dit wagenpark met de aanschaf van deze twee bijzonder robuust geconstrueerde en luxe afgewerkte schuifzeilopleggers. De opleggers zijn in nauwe samenspraak met de klant zorgvuldig samengesteld, teneinde ze naadloos te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk. Zo is de binnenruimte gemaximaliseerd, is de oplegger voorzien van middenrongen i.p.v. zijrongen en is er rekening gehouden met voldoende opspanmogelijkheden. De opleggers zijn tevens voorzien van een X-steering kabelstuursysteem voor maximale wendbaarheid op moeilijk bereikbare bestemmingen.

Tot slot zijn beide opleggers voorzien van een schitterende see-through full-color reclame wat ze tot regelrechte blikvangers maakt!
Hertoghs Carrosserieën dankt Nestaan voor de prettige samenwerking en wenst haar veel gemak van deze kwalitatief hoogwaardige opleggers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring