HomeProjectenFaymonville MultiMAX voor R&A de Bruijn!

Faymonville MultiMAX voor R&A de Bruijn!

R&A de Bruijn Rijsbergen is door hun jarenlange ervaring gespecialiseerd in wereldwijde in- en verkoop van nieuwe en gebruikte heftrucks, verreikers, hoogwerkers en ook een klein scala aan grondverzetmachines.
R&A de Bruijn verkoopt niet alleen de machine, maar kan ook het hele administratieve, technische en logistieke traject van A tot Z voor u verzorgen.
Op hun locatie in Rijsbergen is altijd een grote voorraad van diverse machines te vinden, welke vaak direct leverbaar zijn.

Teneinde deze machines netjes en correct te kunnen vervoeren investeert De Bruijn bij Faymonville importeur Hertoghs in deze multi functionele Faymonville MultiMAX semi-dieplader!
Deze semi-dieplader staat op 3 SAF assen, waarvan de achterste naloop gestuurd is. Achter de zwanenhals een ca. 9.200 mm. lange laadvloer, waarvan de voorste 3.000 mm. een hydraulisch hefbed, belastbaar tot 9 ton. Het achterste deel van de laadvloer is afgeschuind, Aan de achterzijde is de semi uitgerust met tweedelige stalen opritten.

De MultiMAx opleggers is optimaal geconserveerd volgens het Faymonville 6K systeem en voorzien van vele klant specifieke opties, waardoor de oplegger naadloos aansluit op de dagelijkse praktijk van de firma De Bruijn.

Hertoghs Carrosserieën dankt R & A De Bruijn voor het vertrouwen en wenst ze vele volle vrachten toe met deze nieuwe alleskunner!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring