HomeProjectenVogelaar Vredehof investeert in kwaliteit!

Vogelaar Vredehof investeert in kwaliteit!

Vogelaar Vredehof zorgt er dagelijks voor dat miljoenen consumenten kunnen genieten van de lekkerste appels en peren. Het familiebedrijf is binnen een aantal generaties uitgegroeid van teeltbedrijf tot een toonaangevend internationaal handels- en verpakkingsbedrijf.
Een uitstekend product perfect verpakt met eigen logistiek op de juiste tijd en plaats afleveren is vanzelfsprekend. Hiervoor beschikt Vogelaar Vredehof over een modern goed onderhouden wagenpark, bestaande uit trekker – opleggercombinaties, motorwagen – aanhangwagencombinaties en LZV combinaties.

Vogelaar investeert in haar wagenpark en kiest daarbij wederom voor de beste kwaliteit met de aanschaf van deze 3 Chereau koelopleggers bij Hertoghs Carrosserieën!

De opleggers zijn zorgvuldig in samenspraak met de klant geconfigureerd, zodat ze perfect aansluiten op de dagelijkse praktijk. 2 Van de 3 opleggers zijn uitgerust als LZV voertuig met o.a. een draaibare bumper, een koppeling en een Wabco Smartboard. Tot slot zijn de opleggers door Ben van Bergen reclame voorzien van een schitterende nieuwe full-color reclame!

Hertoghs Carrosserieën dankt Vogelaar Vredehof andermaal voor het vertrouwen en wenst de chauffeurs vele veilige km’s toe in deze blikvangers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring