HomeProjectenT. Boer neemt Chereau koeloplegger in gebruik!

T. Boer neemt Chereau koeloplegger in gebruik!

Slachterij T. Boer & zn is een wereldwijd opererende, toonaangevende exporteur van kalfsvlees met gegarandeerde SKV-kwaliteit. Vanuit eigen slachting en verwerking leveren ze wereldwijd aan groothandel, retail, caterers, industrie, horeca en grootverbruikers.
Met meer dan een eeuw ervaring realiseren ze met traditioneel vakmanschap een slachting en verwerking van gemiddeld 8.000 kalveren per week.

T. Boer heeft het gehele proces in eigen beheer om absolute topkwaliteit tijdens iedere processtap te kunnen garanderen. Voor het transport beschikt men dan ook over een eigen wagenpark. Met de keuze voor transportmiddelen laat men dan ook niets aan het toeval over en kiest T. Boer voor topkwaliteit van Chereau! Door de onovertroffen isolatiewaarde van de carrosserie is het klimaat in de laadruimte dusdanig te beheersen, dat de producten onder ideale condities vervoert kunnen worden.

Deze schitterende luxe uitgevoerde Chereau koeler met Thermoking SLXi400 koelunit en vleeshangsysteem gaat het wagenpark van T. Boer vanaf nu versterken! Hertoghs Carrosserieën wenst T. Boer veel gemak van deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring