HomeProjectenHertoghs gesloten aanhangwagen voor Coby Verhuur!

Hertoghs gesloten aanhangwagen voor Coby Verhuur!

Coby Verhuur is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven van vloerbedekking en meubilair voor o.a. evenementen, beurzen, tentoonstellingen, congressen en seminars.
Coby Verhuur garandeert u absolute kwaliteit in materiaal en service voor de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief: advies, verhuur, transport en plaatsing. Coby's serviceverlening "bedekt" heel Europa.
Om de regie m.b.t. de logistiek in eigen hand te houden en overal flexibel op in te kunnen spelen heeft Coby de beschikking over een eigen wagenpark. Dit wagenpark wordt nu versterkt met deze plywood gesloten Hertoghs middenas aanhangwagen.

Het Hertoghs aanhangwagenchassis staat op twee 10-tons SAF assen met 265/70 R19,5 banden in dubbelluchtmontage waarmee de chassishoogte op 97 cm. komt! Op dit aanhangwagenchassis is een plywood carrosserie gebouwd. Aan de voorzijde hangt een set doorlaaddeuren, waardoor de laadklep van de motorwagen helemaal in de aanhangwagencarrosserie valt en men de gehele combinatie in één keer kan laden en lossen.
Ook de aanhangwagen is voorzien van een zware achtersluitende laadklep en steunpoten achter voor extra stabiliteit tijdens het laad- en losproces!

Hertoghs Carrosserieën wenst Coby veel plezier met deze mooi nieuwe aanwinst!


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring