HomeProjectenGesloten Hertoghs oplegger voor Aarts Kwekerijen!

Gesloten Hertoghs oplegger voor Aarts Kwekerijen!

Aarts Kwekerijen is een potplantenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van grote Ficussen en diverse grote groene planten. Ze zijn gevestigd in Prinsenbeek, Noord-Brabant. De Ficussen worden verhandelt via de professionele Exportbedrijven welke zijn aangesloten bij de belangrijkste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld, FloraHolland. Aarts Kwekerijen is inmiddels één van de grootste Ficuskwekerijen van Nederland.

Hertoghs Carrosserieën mocht voor Aarts deze fraaie kwalitatief hoogwaardige boxtrailer bouwen. Het fundament is een gegalvaniseerd stalen opleggerchassis met twee 9 tons assen waarvan de achterste gedwongen gestuurd wordt. Het chassis is voorzien van een centraal smeersysteem.

Op het chassis staat een gesloten carrosserie opgebouwd uit hoogwaardige plywood panelen met een 40 mm. geïsoleerd dakpaneel, rondom verlijmd en afgewerkt met strak aluminium lijstwerk. Op het chassisraam is een laadvloer uit hardhouten vloerdelen en stalen omega profielen gemonteerd.

Tegen het kopschot een RVS kist met een kachel, teneinde de temperatuur in de laadruimte optimaal te houden tijdens het transport van de planten. In het RVS achterportaal is een roldeur voorzien!

Hertoghs Carrosserieën wenst Aarts Kwekerijen veel gemak van deze mooie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring