HomeProjectenChereau koeler voor FruitNL!

Chereau koeler voor FruitNL!

Fruit NL staat voor smaakvol en sappig hardfruit met een gezonde ‘bite’. De hoge kwaliteit is het resultaat van een mooie samenwerking tussen teler en natuur. En daar zijn ze trots op, wat de verpakking en presentatie onderstrepen. Wat u niet ziet maar wel moet weten, is dat Fruit NL veel waarde hecht aan transparantie, eerlijkheid, innovatie en voedselveiligheid.


Fruit NL streeft naar topkwaliteit! Dat komt tot uiting in alle bedrijfsprocessen; ook in transport! Daarom kiest Fruit NL als het gaat om de aanschaf van nieuwe opleggers voor de kwaliteit van Chereau! Door de onovertroffen isolatiewaarde van een Chereau carrosserie en de hoogwaardige afwerking is mogelijk de kostbare producten onder topcondities te vervoeren en optimaal vers op de plaats van bestemming te krijgen!


Deze zeer fraaie en luxe afgewerkte Chereau koeler is voorzien van o.a. aandokbeveiliging, lichtmetalen wielen, een grote palletkist, custom spuitwerk, diverse railen en plinten etc. Het resultaat is een echte blikvanger waar Fruit NL weer jaren mee vooruit kan!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring