HomeProjectenScherpenhuizen neemt Chereau combinaties in gebruik!

Scherpenhuizen neemt Chereau combinaties in gebruik!

Scherpenhuizen is een professioneel en toegewijd Brabants familiebedrijf. Zij zijn sinds jaren dé betrouwbare en deskundige partner van kwaliteitstelers in binnen- en buitenland. Met hun 40.000 m² vloeroppervlak kunnen ze elke hoeveelheid versproducten verpakken, vermarkten en vervoeren. Van ananas tot avocado en van paprika tot paksoi: uw verse producten zijn bij Scherpenhuizen in goede handen.

Scherpenhuizen zorgt voor nationaal, Europees en wereldwijd vervoer van verse groenten en fruit. Dat doen ze met een eigen (gekoeld) wagenpark, een eigen transportafdeling en een aantal vaste charters. Het inkomende en uitgaande transport hebben ze daarmee volledig in eigen hand.
Scherpenhuizen investeert in haar wagenpark en kiest daarbij voor de beste isolerende laadbakken op de markt; Chereau! Door de onovertroffen isolerende eigenschappen van een Chereau laadbak is het beheersen van het klimaat in de laadruimte eenvoudig en stabiel, waarbij de kostbare lading zo vers mogelijk op de bestemming aankomt!

Scherpenhuizen kiest nu voor de aanschaf van deze 4 schitterende Chereau carrosseriecombinatie opgebouwd op Scania S500 motorwagenchassis en een 3-assige Chereau aanhangwagenchassis. De combi’s zijn voorzien van Carrier onderbouwinstallaties en luxe afgewerkt met lichtmetalen wielen, veel RVS, custom verlichting en de fraaie moderne Scherpenhuizen reclame!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring