HomeProjectenDo-Trans neemt MAX110 in gebruik!

Do-Trans neemt MAX110 in gebruik!

Do-Trans is een Rotterdams transportbedrijf dat sinds 2005 gestart is met verticaal, speciaal & zwaar transport van buiten proportionele gewichten en maten. De specialisten en materialen van Do- Trans komt u tegen in en rondom de Petrochemie, energiecentrales, spoor & weg werkzaamheden en niet te vergeten in de offshore branche!

Do- Trans B.V. beschikt over een eigen transportvloot, waarbij het materieel vaak is uitgerust met de modernste opties. Do-Trans investeert nu in deze vloot met de aanschaf van een MAXTrailer semi-dieplader bij Hertoghs Carrosserieën!

Deze hydraulische gestuurde 3-assige semi, welke bij MAXTrailer onder de type aanduiding MAX110 geleverd wordt, heeft een nuttig laadvermogen van bijna 32 ton (met ontheffing (34,8 ton.) en heeft een laadvloerlengte van 9.300 mm. welke met 4.100 mm. te verlengen is. Tevens is de laadvloer voorzien van een hydraulisch bedienbaar hefbed, zodat ook de 4.200 mm. lange zwanenhals goed benut kan worden. Aan de achterzijde is de oplegger voorzien van een set dubbele opritten.

Hertoghs Carrosserieën dankt Do-Trans voor de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring