HomeProjectenVan Wieren Transport neemt Faymonville dieplader in gebruik!

Van Wieren Transport neemt Faymonville dieplader in gebruik!

Van Wieren Special BV is gespecialiseerd in het vervoeren en distributie van zelfrijdende machines tot een gewicht van 100 ton. Deze machines, vaak bestemd voor de wegenbouw, industrie, landbouw kunnen zowel op banden als op rupsen staan. Daarnaast vervoert Van Wieren Special BV ook alle andere exceptionele ladingen zoals bijvoorbeeld (onderdelen voor) windmolenparken, gasturbines, pijpleidingen, enz. Voor al dit vervoer zijn er veel diepladers en semi-diepladers in diverse uitvoeringen beschikbaar.

Van Wieren breidt haar diverse en imposante wagenpark nu uit en kiest daarbij voor een 2-assige MegaMAX dieplader van het merk Faymonville.


Deze dieplader is uitgerust met een asstel voorzien van hydraulisch geveerde, gedwongen gestuurde pendelassen en een ruime gieksleuf met open achterzijde. Het bijna 7 meter lange diepbed met buitenliggende dragers is superlaag geconstrueerd, voorzien van een hardhouten laadvloer en is met 5.500 mm te verlengen. De afneembare zwanenhals is hydraulisch te heffen en is geschikt voor een breed scala aan trekkervarianten.

Hertoghs Carrosserieën dankt Van Wieren Transport voor haar vertrouwen en wenst haar vele zorgeloze en rendabele jaren toe met deze fraaie nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring