HomeProjectenChereau City voor Kingfish Selection!

Chereau City voor Kingfish Selection!

King Fish belevert een groot aantal restaurants in Nederland en Duitsland met een uitgebreid assortiment aan verse en diepgevroren vis. Hierbij laat Kingfish niets aan het toeval over en kiest voor het beste materiaal om de temperatuur waarin de kostbare lading vervoerd wordt, tijdens transport optimaal te houden!

Kingfish Selection groeit verder en heeft voor uitbreiding van haar inmiddels imposante wagenpark andermaal gekozen voor een 2-assige gestuurde Chereau City oplegger, met een Carrier Transicold fluisterstille Piek gecertificeerde 1950 multi temp machine met tweede verdamper. In de carrosserie hangen 2 deelbare (1/3-2/3) opkapbare tussenschotten, om meerdere zones te creëren en energie te besparen tijdens uitleveren.

Aan de achterzijde een achtersluitende Dhollandia laadklep met een hefvermogen van 2.000 kg. en een aluminium plateau, welke sluit tegen de deelbare 1/3-2/3 achterdeuren.
Op de klep alsook op de draaikrans is een Groeneveld Lubrication Solutions Nederland centrale smeersysteem aangesloten.

Aan de rechtse zijde is de carrosserie voorzien van 2 loopdeuren waaronder een gegalvaniseerde trap gemonteerd is. Ook is de carrosserie voorzien van diverse ladingvastzetsystemen en plinten; een en ander geheel volgens de klantwens. Uiteraard is ook deze oplegger van Kingfish weer luxe afgewerkt en voorzien van de chique opvallende KingFish full-color reclame!

Hertoghs Carrosserieën BV wenst Kingfish Selection veel succes met deze mooie oplegger!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring