HomeProjectenDe Groen blijft groeien met MAX Trailer!

De Groen blijft groeien met MAX Trailer!

De term "Krachtpatsers in transport" wekt hoge verwachtingen. Daar voldoet De Groen Transport graag aan! Als transportbedrijf voor grote, zware, lange of brede vracht hebben zij in meer dan 100 jaar een reputatie opgebouwd als gedegen en betrouwbare partner voor de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken.
Hun flexibele en klantgerichte aanpak is niet onopgemerkt voorbij gegaan! De laatste jaren maakt het bedrijf een imposante groei door! De Groen investeert dan ook met regelmaat in het moderne en diverse wagenpark! De laatste aanwinst is deze multifunctionele semi-dieplader van MAX Trailer

Deze krachtpatser staat op 3 10-tons SAF assen met 235/75 R17,5 banden in dubbellucht montage. De laadvloerhoogte komt hiermee in beladen toestand op 860 mm.
De laadvloer achter de 4.200 mm. lange zwanenhals is 9.300 mm. lang, waarvan de achterste meter 8 graden is afgeschuind. De laadvloer is met 3.700 mm. te verlengen en is achter de zwanenhals voorzien van een hydraulisch hefbed, zodat kleinere voertuigen ook op de zwanenhals geladen kunnen worden.

 

 MAX Trailer's hefbed in actie!

De laadvloer, alsook het afgeschuinde gedeelte van de zwanenhals is ingelegd met roosters voor maximale grip tijdens het laad- en losproces. Verder is de semi-dieplader voorzien van vele klant specifieke opties, om hem exact af te stemmen op de dagelijkse praktijk van De Groen waarin uitzonderlijk vervoer dagelijkse kost is!

 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring