HomeProjectenTranskoo breidt verder uit met nog een motorwagen!

Transkoo breidt verder uit met nog een motorwagen!

Nadat Transkoo eerder dit jaar reeds een nieuwe motorwagen met Hertoghs opbouw in gebruik nam, wordt nu het wagenpark andermaal uitgebreid met een Hertoghs carrosserie op maat!

Transkoo Wegtransport BV is een transportbedrijf, opgericht in 1990 en met name gespecialiseerd in het vervoer van pvc-drainagesystemen. Maar ook transport van staalrollen met coilgoot opleggers behoort tot een van de specialismen. Daarnaast is er in 2017 een nieuw bedrijf opgericht; Transkoo Bouwtransport BV wat zich met semi-diepladers met name richt op het transport van bouwmaterialen.

Deze open laadbak is toegespitst op de core bussiness van Transkoo; het vervoer van pvc-drainage materiaal en bestaat uit een stalen grondframe waarop een hardhouten vloer is aangebracht met gegalvaniseerd stalen omega profielen. Aan de voorzijde een stalen kopschot. Op de laadvloer kan met behulp van verschillende rongpotten eenvoudig en snel een opbouw worden gerealiseerd bestaande uit gegalvaniseerd stalen staanders, liggers en rekken, die de lading tijdens vervoer stevig opsluiten. Aan de achterzijde is de carrosserie voorzien van een koppeling, zodat een middenas aanhanger aangekoppeld kan worden.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring