HomeProjectenFred Biskop Transport neemt 3 nieuwe motorwagens in gebruik!

Fred Biskop Transport neemt 3 nieuwe motorwagens in gebruik!

Fred Biskop Transport staat garant voor logistieke oplossingen op maat. Met een jong en dynamisch team van logistieke experts worden in goed overleg met de klant passend oplossingen aangeboden. De medewerkers van Fred Biskop Transport zijn op de hoogte van de laatste stand van zaken op het eigen vakgebied. Wijzigingen binnen de logistiek branche worden op deze wijze snel gesignaleerd en doorgevoerd.

Als transportbedrijf verzorgt FBT al jaren het vervoer van producten voor allerhande bedrijven in binnen- en buitenland, met name gericht op de vervoerssector in de Benelux en Noord-Frankrijk.
Fred Biskop Transport beschikt over een divers en modern wagenpark waaraan deze 3 door Scania Roosendaal geleverde Scania motorwagens met Hertoghs schuifzeilcarrosserie worden toegevoegd.
De carrosserieën staan op een grondraam opgetrokken uit hoogwaardige laser gesneden staalprofielen, geheel gegalvaniseerd voor een uitmuntende conservering. Hierop is een stevige hardhouten laadvloer aangebracht ondersteund door gegalvaniseerd stalen omega profielen.

De schuifzeilcarrosserie is voorzien van een zijdeur aan de rechterzijde, waaronder een trap voorzien is. Aan de achterzijde wordt de carrosserie afgesloten door een LPK gekeurde Dhollandia laadklep, welke aansluit op een topluik. Tot slot zijn de wagens uitgerust met een set zeilen en belettering in de frisse FBT huisstijl!

Hertoghs Carrosserieën wenst Biskop Transport vele veilige en volle vrachten toe met deze fraaie nieuwe motorwagens.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring