HomeProjecten5 MAX210 plateauopleggers voor Maters uit Huissen!

5 MAX210 plateauopleggers voor Maters uit Huissen!

Maters Huissen bv is een gerenommeerd transportbedrijf en biedt een breed scala aan nationale en internationale transportdiensten. Van deelvracht tot volle auto's, Maters zoek graag met u mee naar een passende transportvorm.
Maters Huissen bv vervoert al vanaf 1980 betonvloeren en betonelementen voor diverse grote fabrikanten van vloerelementen en behoort daarmee tot één van de grootste betonvervoerders in Nederland en Duitsland. Voor het betontransport rijden er dagelijks meer dan 50 open- en kraan-wagens door Nederland en Duitsland. De kraanwagens kunnen een betonelement tot een gewicht van 7.5 ton zelfstandig lossen. Door een goede planning en strakke regie kan iedere vracht Just In Time geleverd worden.

Voor het transport van kanaalplaatvloeren investeert Maters nu bij Hertoghs Carrosserieën in 5 uitschuifbare hydraulische gestuurde plateauopleggers van MAX Trailer.
De MAX Trailers hebben een volledig vlakke laadvloer met een lengte van 13.600 mm. welke met 7.500 mm. te verlengen is tot 21.100 mm en staan op 3 hydro-mechanisch dwanggestuurde 9-tons schijfgeremde SAF assen.

De opleggers zijn voorzien van veel extra’s, die ervoor moeten zorgen dat de voertuigen naadloos aansluiten op de dagelijkse activiteiten van Maters. Zo zijn deze opleggers voorzien van diverse rongstraten in zowel de breedte- als de lengterichting en is iedere oplegger voorzien van een set transportbokken, waarmee de zware lading op afstand van het stalen kopschot opgesloten kan worden. De bokken zijn licht geconstrueerd voor optimaal gebruikersgemak en tegelijkertijd zeer robuust en voorzien van een TÜV certificaat op 30 ton XL.

Hertoghs Carrosserieën dankt Maters voor het vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring