HomeProjectenNieuwe Chereau koel/vriesoplegger voor Den Heijer Scheveningen!

Nieuwe Chereau koel/vriesoplegger voor Den Heijer Scheveningen!

Vis- en garnalengroothandel W.G. Den Heijer uit Scheveningen ontvangt dagelijks aanvoer van verse vis vanuit diverse visafslagen vanuit het binnen- en buitenland. Maar ook voor: diepvries producten, schaal- & schelpdieren, gerookte- & gestoomde vis, gebakken vis en nog veel meer producten bent u bij Den Heijer aan het juiste adres.

Om de flexibiliteit èn kwaliteit tijdens alle processen te kunnen waarborgen beschikt Den Heijer over een eigen wagenpark. Om haar kostbare producten ook tijdens het transport supervers te houden kiest Den Heijer voor haar nieuwste uitbreiding wederom voor de best isolerende koeler; Chereau!

Deze Chereau koeler staat op 9-tons assen, waarvan de achterste middels een TRIDEC draaikrans gedwongen wordt gestuurd vanaf de kingpen. De carrosserie heeft een zelfdragende vloerconstructie met een makkelijk te reinigen en daarmee hygiënische aluminium “Ultra Resist” topvloer. De carrosserie is voorzien van een krachtige Thermo King Transportkoeling B.V. SLXi Spectrum koelunit met extra verdamper achter in de laadruimte. Middels een in de lengterichting verplaatsbaar tussenschot kunnen er twee verschillende temperatuurzones gecreëerd worden. De machine is uitgerust met diverse opties aangaande temperatuurbewaking en registratie.

Tot slot is de opleggers luxe afgewerkt en voorzien van een reclame in de Den Heijer huisstijl.

Hertoghs Carrosserieën dankt Den Heijer andermaal voor de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring