HomeProjectenW. Veenstra Transportonderneming investeert in MAXTrailer

W. Veenstra Transportonderneming investeert in MAXTrailer

W. Veenstra transport – en handelsonderneming is gevestigd in tijnje is een jong en dynamisch bedrijf dat enthousiast werkt aan de toekomst. Veenstra is voornamelijk gespecialiseerd in het vervoer van los gestort materiaal, dat veelal wordt toegepast in de aannemerij , de wegenbouw en de agrarische sector. Maar ook voor andere vormen van transport weet men Veenstra te vinden.

Ter uitbreiding van het wagenpark investeert Veenstra bij MAX Trailer importeur Hertoghs in deze multi-inzetbare semi-dieplader. Deze MAX100 is voorzien van een set wielkuilen en is uitschuifbaar waarbij het uitschuifgedeelte tevens als tweede set wielkuilen kan fungeren. De wielkuilen kunnen terug dicht gelegd worden om een volledig vlakke laadvloer te krijgen.

Aan de achterzijde is een set dubbele hydraulische oprijrampen voorzien. Verder is deze MAX100 uitgerust met een keur aan opties waaronder verbredingsbalken in een RVS opberging, stalen rongen, aluminium borden op de zwanenhals, diverse ladingvastzetsystemen etc.

Hertoghs Carrosserieën dankt W. Veenstra voor de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring