HomeProjectenTailor made carrosserie voor Transkoo Wegtransport BV

Tailor made carrosserie voor Transkoo Wegtransport BV

Transkoo Wegtransport BV is een transportbedrijf, opgericht in 1990 en met name gespecialiseerd in het vervoer van pvc-drainagesystemen. Maar ook transport van staalrollen met coilgoot opleggers behoort tot een van de specialismen. Daarnaast is er in 2017 een nieuw bedrijf opgericht; Transkoo Bouwtransport BV wat zich met semi-diepladers met name richt op het transport van bouwmaterialen.

Ter uitbreiding van het wagenpark investeert Transkoo nu in deze tailor made Hertoghs motorwagencarrosserie opgebouwd op een DAF chassis. Deze open laadbak is toegespitst op de core bussiness van Transkoo; het vervoer van pvc-drainage materiaal en bestaat uit een stalen grondframe waarop een hardhouten vloer is aangebracht met gegalvaniseerd stalen omega profielen. Aan de voorzijde een stalen kopschot. Op de laadvloer kan met behulp van verschillende rongpotten eenvoudig en snel een opbouw worden gerealiseerd bestaande uit gegalvaniseerd stalen staanders, liggers en rekken, die de lading tijdens vervoer stevig opsluiten. Aan de achterzijde is de carrosserie voorzien van een koppeling, zodat een middenas aanhanger aangekoppeld kan worden.

Binnen een handomdraai is de carrosserie ook weer te verwijderen waardoor er een multi functionele open carrosserie over blijft!

Hertoghs Carrosserieën dankt Transkoo Wegtransport wederom voor de mooie opdracht en wenst hen vele veilige kilometers toe!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring