HomeProjectenHertoghs City Schuifzeiloplegger voor De Vlas Harlingen!

Hertoghs City Schuifzeiloplegger voor De Vlas Harlingen!

De Vlas Transport is al vanaf 1933 een veelzijdige logistieke dienstverlener.
Een wagenpark van ruim 50 auto’s, 50 werknemers en een hypermoderne bedrijfsaccommodatie. Vier generaties de Vlas die de scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. Nog steeds geldt de oude slogan: ‘de Vlas laadt wat per as gaat.’

De Vlas breidt haar wagenpark nu uit met deze 2-assige Hertoghs City oplegger met schuifzeilopbouw. Het chassis is robuust uitgevoerd met een korte dwarsliggerafstand, versterkte achterbalk etc. en staat op 10-tons BPW assen met stalen velgen en 385/65 R22,5 banden. De achterste as is gemonteerd op een Tridec draaikrans en wordt vanaf de kingpen gedwongen gestuurd.


Op het chassis staat een TÜV gecertificeerde schuifzeilcarrosserie met plywood kopschot, schuifdak, vlakke achterdeuren, verplaatsbare rongen met aluminium planken en aan beide zijden een schuifzeil. Op het chassisraam is een volledig hardhouten vloer geschroefd met op diverse posities rongpotten.
Aan de achterzijde is de oplegger voorzien van een Dhollandia onderschuivende laadklep.

Hertoghs Carrosserieën dankt De Vlas Transport voor haar vertrouwen en wenst haar veel veilige km’s toe met deze mooie nieuwe aanwinst!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring