HomeProjecten12 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Rabelink!

12 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Rabelink!

De breed georiënteerde logistiek dienstverlener Rabelink Logistics, gevestigd in Wehl, neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor haar rekening. De vrachtwagens rijden dagelijks door de Benelux en Duitsland, terwijl ook zendingen naar (en vanuit) de overige landen in Europa dagelijks of wekelijks worden verzorgd.

Rabelink Logistics, neemt nu 12 Hertoghs Maxi schuifzeiltrailers in gebruik! Deze schuifzeilopleggers hebben een koppelingshoogte van 1.020 mm. waardoor er een hoogte van maar liefst 2.900 mm ontstaat. Een mooi compromis tussen een normaal opleggerchassis en een mega chassis en perfect afegstemd op de transport behoefte van Rabelink.


De schuifzeilopleggers zijn verder voorzien van een Tüv gecertificeerde carrosserie, een hardhouten laadvloer ondersteund door staal verzinkte omega profielen en in het zijrandprofiel over de gehele lengte een flink aantal rongpotten. Hierin kan de door Hertoghs vervaardigde 2e en 3e laadvloer worden opgebouwd, welke bestaat uit verticale stalen rongen (gegalvaniseerd voor de beste anti-roest behandeling) met lichtgewicht aluminium dwarsdragers.
Aan de achterzijde is een stalen constructie aangebracht voor vervoer van de meeneemheftruck compleet met een stopcontact t.b.v. de verlichting.
Van de twaalf opleggers zijn er 6 in de Rabelink huisstijl afgeleverd en 6 in de kleuren van de eindklant!

Hertoghs Carrosserieën dankt Rabelink Logistics voor deze prachtige opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring