HomeProjectenMAX 210 voor De Vlas in Harlingen!

MAX 210 voor De Vlas in Harlingen!

De Vlas transport heeft een rijke geschiedenis. Door flexibel mee te groeien met de markt en de mogelijkheden, door kansen te grijpen én te creëren en met gerichte strategische bedrijfsovernames heeft de Vlas Transport een prominente plaats veroverd in het noordelijk vervoerslandschap.
Inmiddels is Van der Vlas uitgegroeid tot een modern bedrijf met een breed dienstenpakket. Van stuksvervoer tot groupage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading en van diepladers tot Convoi Exceptionnel: de Vlas Transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad; Harlingen. Maar de Vlas werkt nationaal en internationaal en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

De Vlas breidt nu haar vloot uit met een uitschuifbare plateauoplegger van MAX Trailer. Deze krachtpatser heeft een laadvloerlengte van 13.600 mm. welke met 7.500 mm. te verlengen is naar 21.100 mm.
De oplegger staat op hydraulische gestuurde 9-tons SAF assen. De laadvloer is voorzien van diverse ladingzekeringssystemen, als rongstraten, twistlock aansluitingen etc.

Hertoghs Carrosserieën wenst De Vlas veel gemak van deze MAX210!


Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring