HomeProjectenDe Groen neemt Faymonville MegaMAX in gebruik!

De Groen neemt Faymonville MegaMAX in gebruik!

Bent u op zoek bent naar een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van grote, zware, lange of brede vracht? Dan bent u bij De Groen Transport aan het juiste adres. Zij verzorgen al ruim een eeuw het transport van zwaar materieel, waarbij het vervoer van landbouwmachines hun specialiteit is.

Om dit uitdagende werk in goede banen te leiden beschikt De Groen over een imposant wagenpark voornamelijk bestaande uit trekkers, semi-diepladers, diepladers en plateauopleggers. Deze vloot is de laatste jaren flink gegroeid. Wederom koppelt de transporteur uit Tholen nu een fraaie nieuwe aanwinst aan uit de Faymonville productfamilie bij importeur Hertoghs Carrosserieën!

Dit maal betreft het een MegaMAX diepbedoplegger voor het transport van groter en zwaarder materieel. De dieplader beschikt over hydraulische geveerde en hydraulische gestuurde pendelassen en een afneembare zwanenhals. Het ultra lage diepbed met buitenliggende dragers heeft een lengte van 7,5 meter en is 5 meter uitschuifbaar.

Hertoghs dankt De Groen andermaal voor haar vertrouwen en de mooie opdracht!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring