HomeProjectenNieuwe vrachtwagen voor Drankenhandel Van Dorst!

Nieuwe vrachtwagen voor Drankenhandel Van Dorst!

Drankenhandel van Dorst bestaat al sinds 1916 en is officieel hofleverancier. De slijterij in Roosendaal wordt weleens gekscherend de snoepwinkel voor volwassen genoemd. Met een zeer ruim en breed assortiment biedt de slijterij voor ieder wat wils. Van diverse soorten water, frisdrank, bier, speciaalbier, wijn en sterke drank.
Tevens verzorgt Van Dorst al sinds 1916 alle drankleveringen aan de lokale horeca. Later kwamen daar ook bedrijven, kantines, sportverenigingen en evenementen bij. U regelt bij hen alles onder één dak. Van bestelling, planning, levering tot facturering. Wel zo makkelijk. Zes dagen per week, dus ook in het weekend, kunt u bij Van Dorst terecht. Ze leveren alles zelf met twee vrachtwagens en een vast chauffeursteam.

Van Dorst investeert nu bij Hertoghs Carrosserieën in deze fraaie laadbak met zijborden en rolzeil. Aan de achterzijde is de carrosserie voorzien van een Dhollandia laadklep. De carrosserie is opgebouwd op een DAF chassis geleverd door de Roosendaalse vestiging van de firma Tilburg Bastianen. De cabine en de carrosserie zijn geheel gespoten en beletterd in de moderne opvallende huisstijl van Van Dorst!

Hertoghs Carrosserieën dankt Drankenhandel Van Dorst voor het gestelde vertrouwen en wenst haar vele volle vrachten toe met deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring