HomeProjectenGitrans investeert in MAN met gesloten laadbak!

Gitrans investeert in MAN met gesloten laadbak!

Gitrans Internationaal Sneltransport in Breda heeft in haar wagenpark geïnvesteerd. Men heeft gekozen voor een fraai MAN motorwagenchassis geleverd door de firma Thieu van Dorst, met een kwaliteitsopbouw van Hertoghs Carrosserieën.

Deze laadbak heeft een inwendige lengte van ca. 7.500 mm. en een inwendige hoogte van bijna 2.750mm. De carrosserie is gebouwd op een stalen gegalvaniseerd grondframe met kuipconstructie voor extra degelijkheid en sterkte. Aan de achterzijde een robuust RVS achterkader met achterdeuren aangesloten op een geïsoleerd sandwich dakpaneel!
De laadvloer is opgebouwd uit in de lengterichting geplaatste 28 mm. dikke hardhouten vloerdelen welke door gegalvaniseerde stalen omega profielen worden ondersteund.
Aan de achterzijde een Dhollandia onderschuivende laadklep met een vermogen van 2 ton, welke wordt gevoed door een apart gemonteerde set heavy duty 180A accu's.
De laadbak is rondom luxe afgewerkt met veel RVS en geheel in kleur gespoten.

Hertoghs dankt Gitrans voor het vertrouwen en wenst haar vele zorgeloze kilometers toe met deze hoogwaardige carrosserie!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring