HomeProjectenVan Dingenen Transport breidt vloot andermaal uit!

Van Dingenen Transport breidt vloot andermaal uit!

Van Dingenen Transport is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf dat logistieke diensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor haar klanten zijn zij een betrouwbare partner. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn hun kracht. In samenspraak met de klant proberen ze tot individuele en efficiënte oplossingen te komen.

Van Dingenen Transport heeft een uitgebreid wagenpark voor elk soort vervoer. Van busjes voor sneltransport tot dichte wagens met een laadvolume van 100 m3, met of zonder laadklep, tot open wagens met een laadvermogen van 30.000 kg. Het wagenpark bestaat, naast auto’s in de bedrijfskleuren van “Van Dingenen Transport”, ook uit auto’s volledig in de stijl en kleuren van de klant.

Van Dingenen investeert nu in haar wagenpark met de aanschaf van deze 3 Hertoghs schuifzeilopleggers. De opleggers staat op 3 9-tons BPW assen waarvan de achterste middels een Tridec stuursysteem gedwongen gestuurd wordt vanaf de kingpen.
Op het robuuste chassis staat een TÜV gecertificeerde schuifzeilopbouw met plywood kopschot volledig vlakke achterdeuren en een schuifdak. Aan de achterzijde zijn de opleggers voorzien van een stalen constructie ten behoeve van een meeneemheftruck.
Deze opleggers zijn afgewerkt in de huisstijl van Van Dingenen Transport!

Hertoghs dankt Van Dingenen andermaal voor haar vertrouwen en wenst haar vele veilige kilometers!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring