HomeProjectenNieuw materieel voor Hartog & Bikker!

Nieuw materieel voor Hartog & Bikker!

Hartog & Bikker is sinds jaar en dag specialist in volumetransport, logistiek en warehousing. Vanuit de vestigingen in Vuren en Oss sturen ze dagelijks meer dan 145 vrachtauto's op weg van klant naar klant. Het werkgebied ligt hierbij vooral in de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.
Van oudsher bestaat de samenwerking tussen Den Hartog & Bikker en de verschillende glasfabrieken in Nederland. Het vervoer van verpakkingsglas is dan ook een specialisme geworden. Voor de glasfabrieken verzorgen we jaarlijks voor het transport van meer dan 1,3 miljoen pallets verpakkingsglas. Volume vervoerder in optima forma dus.

Om in deze transportbehoefte te kunnen voorzien heeft Hartog & Bikker de beschikking over een imposante moderne vloot, waarin men nu investeert met de aanschaf van nieuw materieel bij Hertoghs Carrosserieën! In totaal mocht Hertoghs 8 motorwagencarrosserieën opbouwen op aangeleverde DAF en Volvo motorwagenchassis, waarvan er twee als LZV combinatie ingezet gaan worden. Daarnaast worden 6 middenas aanhangers geleverd! De combinaties zijn in nauwe samenwerking met de opdrachtgever gespecificeerd!

Door de stijve en platte grondraam uit hoogwaardig stalen lasergesneden componenten kan er zeer laag opgebouwd worden waarmee de inwendige hoogte geoptimaliseerd wordt. De grondraam als ook bepaalde opbouw componenten zijn gegalvaniseerd voor een uitmuntende anti-roest behandeling. Verder zijn de carrosserieën voorzien van allerlei opties waarmee ze naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Hertoghs Carrosserieën wenst Hartog & Bikker heel veel gemak toe van deze fraaie nieuwe voertuigen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring