HomeProjecten3x Multitemp Chereau voor P.A. Van den Oord uit Den Bosch!

3x Multitemp Chereau voor P.A. Van den Oord uit Den Bosch!

De beste aardappelen, direct van het land gehaald, gesorteerd, gewassen, verpakt en binnen korte tijd aan u geleverd! Dat is in het kort sinds 1905 de werkwijze van Van den Oord in 's-Hertogenbosch. Ze leveren alle rassen aardappelen, voor zowel consumptie, aardappelverwerking en als pootgoed. Daarnaast kunt u ook voor overige AGF producten als wortelen, uien en prei bij Van den Oord terecht.

Sinds jaar en dag zijn de afnemers te vinden in binnen- en buitenland. Van den Oord belevert schilbedrijven, inpakbedrijven, fritesfabrieken en aardappeltelers in geheel Europa!
Van den Oord investeert nu in haar wagenpark met de aanschaf van deze 3 Chereau koelopleggers met Thermoking koelgroep bij importeur Hertoghs Carrosserieën. 

De laadruimte van de koelers is voorzien van een extra verdamper aan de achterzijde en een Chereau Easy-C tussenschot, waarmee de laadruimte eenvoudig te compartimenteren is!

Hertoghs Carrosserieën dankt Van den Oord andermaal voor haar vertrouwen en wenst haar veel gemak van deze 3 kwalitatief hoogwaardige koelers!


 

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring