HomeProjectenKonklijke Saan breidt wagenpark uit met MAX Trailer!

Konklijke Saan breidt wagenpark uit met MAX Trailer!

Koninklijke Saan maakt investeringen voor de toekomst in haar wagenpark. De afgelopen weken zijn er diverse nieuwe voertuigen ingestroomd.

Zo is er vorige week een super wendbare combinatie van een Daf XF 450 FTN 6×2 trekker met een MAX Trailer MAX110 semi-dieplader afgeleverd in Tilburg. Voor extra wendbaarheid is de trekker besteld met een gestuurde naloop-as in een extra korte (310) wielbasis.

De oplegger is met een 3-assige gedwongen gestuurde MAX110, in de korte (860) uitvoering, geleverd om de maximale wendbaarheid te garanderen. Deze semi is voorzien van een Hertoghs schuifzeilcarrosserie en een gegalvaniseerde Dhollandia DH-AR3/4 hydraulische oprijramp met antislip roostervloer.

Deze krachtige nieuwe combinatie, uitgerust met al het benodigde gereedschap voor machineverhuizingen, wordt vanuit de vestiging in Tilburg o.a. ingezet voor het verhuizen van zware machines, het vervoer van zware heftrucks en het aan- en afvoeren van ander zwaar materieel bij de activiteit Industriële Verhuizingen. De reeds bestelde identieke 2e combinatie komt binnenkort te rijden op de vestiging Diemen.

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring