HomeProjectenHertoghs Plywood oplegger voor Central Point Brabant!

Hertoghs Plywood oplegger voor Central Point Brabant!

Central Point Brabant zorgt ervoor dat het logistieke proces van een groep kwekerijen in Noord-Brabant en Limburg efficiënt geregeld wordt. Door goede samenwerking tussen de kwekers, de kopers en de in- en verkooporganisatie CPB Sales ontstaan er vollere karren en vollere vrachten. Door deze efficiënte samenwerking is het mogelijk om boomkwekerijproducten twee keer per dag op te halen bij kwekers in Noord-Brabant en Limburg en te leveren bij diverse kopers in Naaldwijk, Aalsmeer, Boskoop, Bleiswijk, Herongen en Lüllingen.

Deze Hertoghs plywood gesloten boxoplegger gaat vanaf nu de vloot van Central Point versterken! De opleggers staat op een robuust 2-assige chassis waarvan de achterste as gemonteerd is op een draaikrans en middels een Tridec systeem gedwongen wordt gestuurd.
Op het chassis prijkt een degelijk plywood gesloten opbouw met een achtersluitende laadklep, welke aansluit op een topklep. De oplegger is tot slot luxe afgewerkt met RVS lichtbakken en een schitterende full-color reclame!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring