HomeProjectenSmartbox Light voor Tierra Outdoor!

Smartbox Light voor Tierra Outdoor!

Tierra Outdoor is een jong, vooruitstrevend en service gerichte producent en leverancier van tuinmeubelen gevestigd in Breda.
Met een grote passie voor tuinmeubelen, werkt het team van Tierra Outdoor er dagelijks aan om een varierend, kwalitatief hoogwaardig en goed betaalbaar assortiment aan te bieden.
Middels ons gevarieerde dealernetwerk, welke zorgvuldig is geselecteerd kunnen wij u als consument kennis laten maken met het Tierra Outdoor assortiment. Of het nu om dining of om lounge meubelen gaat, om parasols in diverse uitvoeringen of om ons eigen Nederlands fabricaat Briga tafels, er is voor ieder wat wils.

Tierra Outdoor investeert in haar wagenpark bij Hertoghs Carrosserieën met de aanschaf van deze Smartbox Light carrosserie.
De lichtgewicht gesloten Smartbox Light is gegarandeerd de lichtste gesloten laadbak van Europa! Met een eigen gewicht vanaf slechts 360 kg zijn in het segment tot 3500 kg zijn laadvermogens mogelijk tot wel 1450 kg! Met geen enkel ander product koopt u meer laadvermogen.
Hertoghs Carrosserieën dankt Tierra Outdoor voor het vertrouwen en wenst haar veel plezier van de nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring