HomeProjecten2 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Van der Linden Transport!

2 Hertoghs schuifzeilopleggers voor Van der Linden Transport!

Van der Linden Transport is sinds 1941 actief in de transportsector. Ze zijn gespecialiseerd in groupagetransport binnen de Benelux en Duitsland, maar ook zendingen naar andere Europese bestemmingen zijn bij hen in goede handen. In samenwerking met zusterbedrijf ROC Waalwijk zijn zelfs wereldwijde transporten mogelijk.

Van der Linden Transport richt zich met name op het transport van lengtegoederen, goederen met afwijkende maten en standaard gepalletiseerde goederen. Hiervoor beschikken ze over alle faciliteiten die nodig zijn om uw goederen zo snel en efficiënt mogelijk te lossen, sorteren, verzamelen en laden: van handzame bundel tot complete vracht.

Van der Linden investeert nu bij Hertoghs Carrosserieën in deze geheel volgens klantwens gebouwde 3-assige starre Hertoghs schuifzeilopleggers. De opleggers hebben een robuust goed geconserveerd chassis en staan op 3 starre 9tons BPW assen met stalen velgen voorzien van 3685/65 banden.
Op het chassis ligt een hardhouten laadvloer met voldoende ladingvastzetsystemen als rongstraten en bindogen verzonken in het randprofiel. De bovenbouw is geheel conform klantwens samengesteld met een plywood kopschot, zijborden een robuust achterkader en een set aluminium snaplock achterdeuren met onderbouw sluitingen. Beide opleggers zijn inzetbaar als achterste voertuig in een LZV combinatie!

Hertoghs Carrosserieën dankt Van der Linden voor het vertrouwen en wenst haar goed zaken!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring