HomeProjectenSchrier breidt uit met 3 Chereau opleggers!

Schrier breidt uit met 3 Chereau opleggers!

Als transportbedrijf is Schrier Internationaal Transport uit het Zeeuwse Rilland gespecialiseerd in het vervoer van producten uit de sierteelt. Dagelijks collecteren zij bloemen en planten van kwekers in Zuid-West Nederland en België met bestemming de diverse veilingen in Nederland. Dit transport geschiedt op veilingkarren en rolcontainers. Het kan gaan om grote partijen die uit meerdere vrachten bestaat, maar ook om kleinere partijen van één of een aantal karren. Ze verzorgen ook vervoer vanaf de veilingen van bloemen, planten en aanverwante producten, zowel naar groot- als detailhandel in Nederland en België. Naast het transport kunt u bij Schrier ook terecht voor het bestellen van verschillende fustsoorten. Zij verhuren en beheren ook veilingkarren en deense containers.

Het vervoer van sierteeltproducten vraagt om speciale aandacht. Voertuigen moeten zijn ingericht voor geconditioneerd vervoer. Mensen moeten over voldoende vakkennis beschikken om uw bloemen en planten in optimale conditie te houden. Om uw kostbare producten tijdens het transportproces zo goed mogelijk te kunnen behandelen kiest Schrier voor uitbreiding van haar vloot andermaal voor de kwaliteitstrailer van het Franse merk Chereau!

Bij Hertoghs Carrosserieën besteld Schrier Transport nog eens 2 Chereau opleggers met Dhollandia laadkleppen, die door de firma Does uit Rilland nog van een Carrier koelunit worden voorzien. De opleggers van Schrier Transport kenmerken zich door de luxe afwerking met RVS lichtbakken, custom verlichting, lichtmetalen wielen en spuitwerk in de bekende Schrier-huisstijl, wat ze tot echte blikvangers maakt!Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring