HomeProjectenVan de Mheen investeert in MAXTrailer!

Van de Mheen investeert in MAXTrailer!

Van de Mheen Rail B.V. assisteert bij het onderhoud en de aanleg van de spoorbaan voor verschillende spoorbouw aannemers in Nederland. Door de centrale ligging kunnen ze klanten in heel het land bedienen.

Hiervoor heeft Van de Mheen Rail de beschikking over goed uitgeruste spoorkranen zoals de Atlas type 1404 en de 1604 voor zwaardere werkzaamheden. Tevens hebben ze een breed assortiment aan hulpstukken. Ook leveren ze shovels met levelers en rupsspoorkranen.

Om dit diverse materieel te kunnen vervoeren investeert Van de Mheen nu bij Hertoghs Carrosserieën in deze fraaie nieuwe MAXTrailer semi-dieplader van het type MAX110.
Deze hydraulisch gestuurde 4-assige semi heeft een nuttig laadvermogen van bijna 43 Ton. (met ontheffing bijna 47 Ton.) De laadvloerlengte bedraagt 9.300 mm. en de laadvloerhoogte slechts 860 mm. De zwanenhals heeft een lengte van 4.200 mm. waarvan de laatste 750 mm afgeschuind.In zowel de laadvloer als op de zwanenhals is de oplegger voorzien van vele vastbindmogelijkheden.

Aan de achterzijde is de oplegger uitgerust met enkelvoudige gegalvaniseerde hydraulische opritten met anti-slip roosters voor maximale grip.

Hertoghs Carrosserieën wenst Van de Mheen veel gemak van deze nieuwe aanwinst!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring