HomeProjectenKlomp Transport neemt Faymonville MegaMAX in gebruik!

Klomp Transport neemt Faymonville MegaMAX in gebruik!

Klomp Transport uit Zwolle is opgericht in 1947 en is gespecialiseerd in zwaar, en uitzonderlijk vervoer Het bedrijf is dankzij haar jarenlange ervaring uitgegroeid tot een begrip in haar sector. Klomp telt inmiddels meer dan 30 trekkende eenheden en 50 getrokken eenheden. Met een breed wagenpark en ervaren en goed opgeleide chauffeurs, kan iedere klus naar tevredenheid geklaard worden.
Klomp investeert wederom in haar vloot; Ditmaal met de aanschaf van deze multi-inzetbare dieplader van Faymonville bij importeur Hertoghs!

Deze Faymonville MegaMAX heeft een zwanenhals in SNT uitvoering, met buitenliggende chassiskokers ter optimalisatie van een maximale laadvloerlengte, lengte ± 3750 mm met afgeschuinde hoeken vooraan. De zwanenhals hydraulisch hef-, daal- en afkoppelbaar, geschikt voor trekkers: 4 x 2, 6 x 2 en 6 x 4.

Het diepbed is uitgevoerd met buitenliggende chassisdragers in uitschuifbare uitvoering in "SUPER LOW" Design, met een lengte van bijna 7 meter.
Assenstel voorzien van een zeer ruime gieksleuf met afgeschuinde hoeken, met open achterkant aan de achterzijde. Hydro-mechanisch gedwongen gestuurde pendelassen met hydraulische vering.De dieplader is verder voorzien van een kleur aan opties om een en ander perfect aan te laten sluiten bij de diversiteit waarmee de chauffeurs van Klomp Transport dagelijks te maken krijgen!

Hertoghs dankt Klomp Transport voor het vertrouwen en wenst haar vele volle vrachten toe met deze krachtpatser!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring