HomeProjectenTieleman Keukens schaft Scania met Hertoghs carrosserie aan!

Tieleman Keukens schaft Scania met Hertoghs carrosserie aan!

Bij aankoop van een Tieleman Keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Montage en service wordt bij Tieleman Keukens uitgevoerd door eigen vakmensen. Het plaatsen van keukens is een zeer nauwkeurig werk waarvoor Tieleman Keukens een team met uitsluitend zelf opgeleide monteurs in huis heeft.
Niet voor niets krijgt Tieleman Keukens regelmatig complimenten van klanten die recent of langer geleden gekozen hebben voor een Tieleman Keuken en deze service bij reparatie of renovatie als waardevolle meerwaarde hebben ervaren.

Tieleman Keukens investeert in een nieuwe motorwagen met aluminium carrosserie en kiest, geheel in stijl met haar eigen filosofie, voor kwalitatief hoogwaardig materieel met de aanschaf van dit mooie Scania chassis met een aluminium Hertoghs carrosserie.
Voor voldoende afbindmogelijkheden heeft men gekozen voor een “verhuiscarrosserie” opgebouwd uit aluminium snaplock profielen, waartegen een lat-om-lat betimmering geplaatst is. De carrosserie is aan de achterzijde voorzien van een Dhollandia laadklep en heeft rechts een zijdeur.

Hertoghs Carrosserieën dankt Tieleman Keukens voor haar vertrouwen!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring