HomeProjectenQuiks Quality Potatoes kiest opnieuw voor Chereau!

Quiks Quality Potatoes kiest opnieuw voor Chereau!

Al meer dan 85 jaar is familiebedrijf Quik’s Quality Potatoes een betrouwbare partner van klanten in retail, foodservice en food industry. Dagelijks leveren ze tal van onbewerkte aardappelen en koelverse aardappelproducten en -specialiteiten en zorgen ze er samen met hun medewerkers voor dat consumenten in binnen- en buitenland elke dag kunnen genieten van smakelijke aardappelen. Quik’s staat voor jarenlange traditie en constante kwaliteit, voor variatie, vernieuwing en verbetering.

Nadat Quiks eerder dit jaar 3 Chereau koelopleggers bij importeur Hertoghs Carrosserieën afnam, wordt de vloot nu verder uitgebreid met deze Chereau koeloplegger!

De oplegger is vervaardigd uit bij Chereau in-house geproduceerde sandwichpanelen van hoogwaardige kwaliteit met een 140 mm. dik vloerpakket met slijtvaste Ultra Resist-C aluminium topvloer. De carrosserie is verder aan de binnenzijde uitgerust met een ingewerkte ladingrail en een in de lengterichting verplaatsbaar tussenschot voor het realiseren van 2 temperatuurzones.
Tegen het kopschot hangt een krachtige Thermoking koelmachine. De oplegger is rondom afgewerkt met veel RVS en wordt nog voorzien van een fraaie belettering in de huisstijl van Quiks.

Hertoghs Carrosserieën wenst Quiks veel gemak van deze kwaliteitskoeler!

Waarom Hertoghs?

  • One-stop-shop
  • Maatwerkoplossingen
  • Meer dan 60 jaar ervaring